Monday, April 4, 2022

Imperialistisen miehittäjä-Ryssän sotarikoksille ei nähtävissä loppua: Ulkomaat uutisia Ryssän sodankäynnin sotarikosten uhriksi joutuneesta Ukrainasta 3.4.2022

Ukraine. Buscha 3.4.2022 Russian warcrimesImperialistisen miehittäjä-Ryssän sotarikoksille ei nähtävissä loppua: Ulkomaat uutisia Ryssän sodankäynnin sotarikosten uhriksi joutuneesta Ukrainasta 3.4.2022:

Obolonskyi Kiev 14.3.2022 victim of Russia warcrimes pic2Venäläiset ryöstelevät ja raiskaavat vetäytyessään Kiovan alueelta. Asiasta kommentoi evp upseeri kenraalimajuri Pekka Toveri: ”Putin tarvitsee nyt tarinan kansalleen" 

kuvat näyttävät raakuudet Ukrainasta Butšasta


Ryssän armeija / sotarikoksia tehtailleet Ryssän joukot ovat kärsineet merkittäviä tappioita Ukrainan kohdistetussa sodassa. "Mitä enemmän joukot kärsivät tappioita, sitä raaemmaksi sota muuttuu". Kenraalimajuri evp Pekka Toveri kertoo, millaista heidän sodankäyntinsä on. Venäjän joukot ovat aiemminkin tehneet sotarikoksia. 

Taustoitusta: Iivana III eli Iivana Suuri (ven. Иван III Васильевич tai Иван ВеликийIvan III Vasiljevitš, Ivan Veliki22. tammikuuta 1440 – 27. lokakuuta 1505) oli Moskovan suuriruhtinas vuosina 1462–1505 ja ensimmäinen koko Ryssälän hallitsija vuodesta 1478. Iivana Suuri yhdisti Venäjän maat valloittamalla tuhoamalla surmaten suuren osan väestöstä valloittamillaan alueilla mm Novgorodin

Yhteenveto: Moskova / Ryssä ei ole ollut naapurimme 1200 vuotta vaan n. 544 vuotta, valitettavasti, jokainen vuosi liikaa

Historioitsija Seppo Lehto täydentää: Kaikilla Ryssän rintamilla Novgorodin tuhonnasta 1400-luvun lopulta alkaen sama kaava, järjetöntä tarpeetonta väkivaltaan raiskauksia, sotarikoksia, varkauksia, murhia, asutuksen tuhontaa, niin Tsetsenian vastaisissa sodissa 1990-luvulla, kuin Saksaa vastaan 1945.

Ajan Suunta https://Ajan-Suunta.blogspot.com päätoimittaja Seppo Lehto Taistelkaamme mustaa tulevaisuutta vastaan 15.3.2022 kuva karvaisen "Mustin" kanssa.


Historioitsija Seppo Lehto Tampere


Valkoisen Suomen arvoilla: Eduskuntavaaliehdokas Tampere Pirkanmaa eduskuntavaaleissa 2023

Ryssän sota Ukrainaa vastaan 26.2.2022 tilanne

Imperialistista rosvovaltiota rahoittavia tahoja on liikaa monikansallisina yrityksinä ja valtioina jotka ostavat maakaasua ja öljyä Ryssälästä, rahoittaen näin sotarikoksia kuten jo aiemmein Tsetseniassa, Georgiassa ja nyt Ukrainassa:


BlockPutinWalletsNestle’s controversial decision to continue funding Russian war crimes in Ukraine
--------------
Lvivissä on tämä muistomerkki noin 1,7 miljoonan likvidoidun juutalaisen, ukrainalaisen ja puolalaisen muistoksi, jotka joutuivat Neuvostoliiton tuhoamiksi ennen kuin Saksa vapautti alueen kesällä 1941

-------

No comments: