Thursday, May 3, 2007

Puna-armeija Euroopan kansojen raiskaaja ja murhaaja

-------------------------------------
Puna-armeija Euroopan kansojen raiskaaja ja murhaaja loisiva parasiitti ei patsaita tarvitse ei Virossa, ei Suomessa. Miehittäjä-Ryssän muistopatsaat voi tahria neekerien eli huippuosaajiemme eritteillä
------------------------------------------------------------
Puna-armeija Euroopan kansojen raiskaaja ja murhaaja, mille ei pidä yhtäkään muistopatsasta jäämän pystyyn, vaan ne pitää tuhottaman kaikilta puna-armeijan raiskaajajoukkojen käsiin jääneiltä alueilta mukaanluettuina Suomelta ryöstetyt ja miehitetyt alueet ja Berliinin Ryssämuistomerkit. Muistakaamme kuinka monta miljoonaa eurooppalaista naista ja lasta puna-armeija raiskasi, pahoinpiteli, silpoi ja murhasi "suuressa isänmaallisessa sodassa"

----------------------------------------------------------

http://www.iltalehti.fi/uutiset/200704276038429_uu.shtml

Pääministeri Ansip uhataan tappaa

27.4.2007 0:05 (Päivitetty 27.4.2007 11:40)

Aiemmin tuntematon Virossa toimiva venäläisryhmittymä on uhannut tappaa pääministeri Andrus Ansipin. Uhkaus toimitettiin sähköpostilla useisiin julkisiin laitoksiin.

Mielenosoittajat heittelivät poliiseja pulloilla ja kivillä. (TIMUR NEZAMETDINOV / AP / LK)

Järeästi varustautunut poliisi hajotti mielenosoittajoukkoa mm. jauhesammuttimilla. (TIMUR NEZAMETDINOV / AP / LK)

Poliisi taltutti mellakoitsijoita

(Silminnäkijäkuvaa)

Keskustele ulkomaan aiheista

Suomalaisia kehotetaan pysymään sisätiloissa
Suomen Tallinnan-suurlähetystö kehottaa Tallinnassa olevia suomalaisturisteja seuraamaan tv-lähetyksiä, jotta he pysyvät ajan tasalla tilanteen kehityksestä kaupungissa.

Viron poliisi varautuu uusiin levottomuuksiin Tallinnassa tuomalla kaupunkiin täydentäviä poliisijoukkoja.

Aiemmin tuntematon Virossa toimiva venäläisryhmittymä on uhannut tappaa pääministeri Andrus Ansipin. Uhkaus toimitettiin sähköpostilla useisiin julkisiin laitoksiin. Ansipia syytetään viestissä siitä, että hän on julistanut sodan Venäjää ja venäläisille pyhää paikkaa vastaan.

Ryhmän mukaan "verenvuodatus" voidaan välttää, jos kaivaukset Pronssisoturi-patsaalla lopetetaan.

Tallinnassa puhkesi eilen illalla rajuja kahakoita, kun mellakkapoliisi hääti kiistellyn Pronssisoturi-patsaan lähistölle kokoontuneen väkijoukon etäämmälle alueelta. Ainakin yksi ihminen kuoli kahakoissa.

Levottomuudet jatkuivat myöhään illalla muualla kaupungissa.

Venäjä katkaisee diplomaattisuhteet?

Venäjän parlamentin alahuoneen, duuman, ulkoasiainvaliokunnan puheenjohtaja syyttää Viroa valehtelusta. Konstantin Kosatshevin mukaan Viron hallitus oli luvannut, ettei Pronssisoturi-patsasta siirretä ennen kuin muistomerkin alle mahdollisesti haudatut neuvostosotilaat on tunnistettu.

Parlamentin ylähuone on ehdottanut diplomaattisuhteiden katkaisemista Viroon kiistan takia.

Ansip kehoitti kansaa välttämään provokaatioita

Viron pääministeri Andrus Ansip on pahoitellut sitä, että Pronssisoturi-patsas jouduttiin siirtämään salaa pois Tallinnan keskustasta varhain aamulla.

Hänen mukaansa patsaan alla mahdollisesti oleva hauta olisi haluttu tutkia rauhassa ja avoimesti. Ansip kehotti ihmisiä pysymään rauhallisina ja välttämään provokaatioita.


Yksi sai surmansa mellakoissa

Viron viestimien mukaan mielenosoittajat rikkoivat eilisissä mellakoissa autojen ja rakennusten ikkunoita. He myös heittelivät poliiseja kivillä ja pulloilla, sytyttivät palamaan mainoskylttejä ja murtautuivat joihinkin myymälöihin.

Mellakoissa ainakin yksi ihminen sai surmansa ja yli 40 loukkaantuni, kertoo Viron poliisin edustaja.

Jauhesammuttimia ja kyynelkaasua

Jo alkuillasta poliisi joutui käyttämään voimatoimia estääkseen kymmenkunnan aggressiivisesti käyttäytyneen mielenosoittajan pääsyn kiistellylle Pronssisoturi-monumentille.

Poliisi käytti heidän taltuttamiseensa jauhesammuttimia. Eräiden tietojen mukaan poliisi olisi myöhemmin illalla turvautunut myös kyynelkaasuun.

Jo päivällä poliisi sulki monumentille johtavat tiet noin sadan metrin etäisyydeltä patsaasta. Läheisen Viron kansalliskirjaston eteen oli kerääntynyt tuhatkunta pääosin venäjänkielistä ihmistä, jotka vastustivat neuvostosotilasta esittävän patsaan siirtämistä.

Paikalle tuotiin illan mittaan yhä lisää poliisivoimia. Rynnäkköpoliisit muodostivat ketjun Pronssisoturin ja ihmisjoukon välille.

Poliisi eristi Pronssisoturin torstaina, koska sen ympärillä alettiin valmistella kaivauksia. Viranomaiset haluavat selvittää, onko patsaan alla neuvostosotilaiden jäänteitä. Pronssisoturin nimellä tunnettu patsas aiotaan myöhemmin siirtää pois kaupungin keskustasta.

Kaivaukset alkuun aamulla

Kaivauksen valmistelut aloitettiin varhain torstaina, jotta vältettäisiin venäläismielisten mielenosoittajien häirintäyritykset. Jo aamulla muistomerkillä kuitenkin pidätettiin ainakin kolme mielenosoittajaa.

- Valitsimme varhaiset aamuhetket työn aloittamiselle, jotta minimoisimme mahdolliset selkkaukset, pääministeri Andrus Ansip sanoi Viron tv:lle.

- Lähipäivinä alkavat kaivaukset, jotta näemme onko sinne (patsaan juurelle) haudattu ketään ja ketä nämä ihmiset saattavat olla, hän jatkoi.

Jos patsaalta löydetään kaivauksissa neuvostosotilaiden jäänteitä, ne siirretään sotilashautausmaalle. Myös patsas on tarkoitus siirtää pois Tallinnan keskustasta sotilashautausmaalle.

Viron puolustusministeriön mukaan alueella saattaa olla haudattuna 14 sotilasta. Ministeriö aikoo siirtää muistomerkin toukokuun loppuun mennessä.

Venäjä vastusti siirtoa

Venäjän mukaan muistomerkin juurella on ilman epäilystäkään puna-armeijan sotilaiden jäänteitä. Venäjä vastusti patsaan siirtoa alusta asti voimakkaasti ja ilmoitti jo etukäteen sen saattavan vahingoittaa maiden välisiä suhteita.

- Pidämme virolaisen osapuolen toimia yrityksenä kirjoittaa toisen maailmansodan opetukset uudelleen, sanoi Venäjän ulkoministeriön edustaja eilen.

Moskovan mukaan patsaan siirto on loukkaus niitä sotilaita kohtaan, jotka taistelivat fasismia vastaan.

Monet virolaiset näkevät patsaan kuitenkin kipeänä muistutuksena lähes 50 vuotta jatkuneesta neuvostomiehityksestä, joka alkoi toisen maailmansodan aikana ja päättyi vasta vuonna 1991 Neuvostoliiton hajoamiseen.

STT

-----------------------------------------------


-----------------------------------

3 comments:

Vapaussotien soihdunkantaja vapaussoturi Seppo Lehto Tampere suojeluskuntaperinteiden reinkarnaatio said...

Neekereitä taitaa olla suhteessa kaikkein vähiten Ryssälässä

Onko pääministeri Matti Vanhanen tietoinen neekerien ja simpanssien syy-yhteydestä aidsin syntyyn?

Asia mikä on pitkään kummitellut mielissämme on saanut vahvistuksen

Viimeisimmät uutiset Afrikasta ja HIV:stä kertovat sen minkä tiesimmekin simpanssien ja neekerien yhteisistä harrastuksista olevan mahdollista

Afrikan simpansseista ja neekereistä hiv-uutinen

Aids lähtöisin

Tutkimus: HIV ja aids levinnyt Afrikan ulkopuolelle yhdestä ihmisestä ( Afrikkalaisesta neekeristä )

Julkaistu 30.10.2007, klo 16.35 (päivitetty 30.10.2007, klo 16.38)

Parantumattoman aidsin aiheuttava HI-virus on levinnyt maailmalle Haitin kautta, päättelee kansainvälinen tutkijaryhmä analysoituaan eri puolilta maailmaa kerättyjen hi-viruksien perimää. Haitille virus on saapunut Afrikasta vuoden 1966 paikkeilla.
Sieltä virus matkasi edelleen Yhdysvaltoihin muutamaa vuotta myöhemmin, todennäköisimmin vuonna 1969. Siellä se pysyi piilossa 12 vuotta ja aids todettiin sairautena vasta vuonna 1981. Sen aiheuttava virus eristettiin pari vuotta myöhemmin.

HI-virus on lähtöisin Keski-Afrikasta. Sitä esiintyy simpansseilla, joista se on siirtynyt ihmisiin mahdollisesti 1950-luvulla. Tutkimuksessa analysoitiin hi-viruksen geneettistä materiaalia runsaasta sadasta potilaasta. Mukana oli viisi ensimmäistä Yhdysvalloissa todettua aids-potilasta, jotka olivat kaikki vastikään Haitilta saapuneita siirtolaisia eli olivat saaneet tartunnan siellä. Lisäksi tutkittiin 117 saman virustyypin tartuttamaa ihmistä Yhdysvalloista, Euroopasta ja Australiasta.

Geneettisesti laajin kirjo HI-virusta esiintyy Saharan eteläpuolisessa Afrikassa. Se on ymmärrettävää, koska viruksen lähtöalueella se on ehtinyt kehittyä pisimpään. Muualla maailmassa tavallisin tyyppi on HIV-1 M-tyypin B-alalaji. Tutkittujen virusten genomin perusteella näyttää siltä että tämä B-virustyyppi tuli Afrikasta Haitille yhden ihmisen tuomana.

B-tyypin virukselle laadittiin geneettisen muuntelun perusteella joukko mahdollisia "sukupuita". 99,8%:n todennäköisyydellä kaikki B-tyypin virukset ovat lähtöisin yhdestä ainoasta Haitille saapuneesta viruksesta. Sen sijaan todennäköisyys että virus olisi saapunut suoraan Afrikasta Yhdysvaltoihin ja levinnyt sieltä muualle maailmaan, on 0,003% eli käytännössä nolla.

Tiedolla on merkitystä mm. aids-rokotteen kehittämiselle. Seuraavaksi tutkijat yrittävät jäljittää HI-viruksen liikkumista vielä aiemmin.

YLE Tiedeuutiset

Kiitoksia Ylen tiedeuutisille

Vapaussoturi Seppo Lehto Tampere

Eurovaaliehdokas 2024 Seppo Lehto Miehittäjä-Ryssä eli Matuinvaasion ja islamin vastustaja Tampereen äijä said...

Suomessa on tilanne muuttunut sellaiseksi että on kuin ei olisi talvi- ja jatkosodassa saatukaan torjuntavoittoa vaan olisimme vain kupattavia ja potkittavia suomalaisia uusien maahanmuuttajien ja heidän ns. äänitorviensa neekeriuskovaisten viranomaisten edessä

Seppo Lehto Tampere

antifashist-incestproduct said...

http://date.bluesystem.ru/view.php?id=00405055


http://dozorpidaras.livejournal.com/

http://www.gulag.ipvnews.org/article20070508.php